forsalget er startet

En aften med Kevin Magnussen

3. februar 2023

tivoli koncertsal, københavn

5. februar 2023

odeon, odense

6. februar 2023

musikhuset aarhus

MIN VEJ TILBAGE TIL FORMEL 1
- en aften med Kevin Magnussen

Kevin Magnussen er tilbage i motorsportens kongeklasse i et comeback, som ingen havde forudset. Få hele historien og kom med ind i hjertet af Formel 1, når Kevin i samtale med TV 2-journalist Ulrik Jönsson drager på eksklusiv foredragsturné i tre byer.

Tilbage til kongeklassen
Tilbage i 2014 debuterede Kevin Magnussen i Formel 1 for McLaren. Han nåede også forbi Renault, inden han i 2017 skiftede til Haas, hvor han nu er tilbage i sædet efter en sæson i den amerikanske IMSA-serie sidste år.

Det kom som en overraskelse for alle, da Haas inviterede Kevin Magnussen tilbage på holdet efter den pludselige fyring af russeren Nikita Mazepin. Samtidig var det en kæmpe anerkendelse af Kevins talent og et skulderklap, der er til at føle på.

Til dig, der elsker motorsport
TV 2-journalist Ulrik Jönsson har været med stort set hele vejen i Kevin Magnussens karriere. Og det er i samtale med ham, at du kommer med Kavin ned i racersædet og får serverer førstehåndsanekdoter fra det overraskende comeback. Og der er nok at tage fat på med en sæson, der allerede har budt på masser af spænding, op og nedture og store øjeblikke.

Glæd dig til en forrygende aften, hvor vi hylder hele danmarks Kevin Magnussen og deler glæden ved motorsport. 

Billetpriser: 299-599 kr. + gebyr. (Bemærk, prisen kan variere afhængig af afholdelsessted)

Tilmeld dig forsalget

Forsalget er startet - du kan købe billetter ovenfor.

Ved tilmelding til forsalg tilmelder du dig samtidig Tikkos nyhedsbrev. Læs mere om vores privatlivspolitik HER.